ISO 9001logo-gmp  VCA 2-sterlogo-vkl Logo CO2 ERBO-logo-FC

Grond-, Weg-, & Waterbouw

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV kan uw Grond-, Weg- en Waterbouw-
werkzaamheden verzorgen. Wij hebben hiervoor de beschikking over de benodigde kennis, materialen en personeel.

Alle GWW-werken die door ons worden uitgevoerd staan onder leiding van onze eigen projectleider Roland Bouw en staan onder uitvoering van de uitvoerders Harry Smits en Martin Haveman. Het is daarom ook mogelijk dat wij alle GWW-werken in eigen beheer kunnen aannemen en uitvoeren.

De Samenwerking BV werkt volgens de wet WION, grondroerdersregeling, en verzorgd dan ook graafmeldingen alvorens werken worden uitgevoerd.

Kortom De Samenwerking BV is uw partner voor het uitvoeren van uw idee en plan, tot de realisatie en oplevering er van.

grondverzet

Grondverzet

Op het gebied van het grondverzet kan De Samenwerking BV u van vele verschillende diensten voorzien. Wij kunnen u namelijk van dienst zijn met laadschoppen en diverse soorten kranen, van klein tot groot, in mobiel of in rupsuitvoering.

Lees meer...

wegenbouw

Wegenbouw

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV is ook uw aanspreekpunt op het gebied van de wegenbouw. Wij kunnen namelijk een veelvoud aan werkzaamheden betreffende de wegenbouw voor u verzorgen.

Lees meer...

waterbouw

Waterbouw

Werkzaamheden die tot de waterbouw worden gerekend spelen voor loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV een belangrijke rol. Op het gebied van de waterbouw kunnen wij u van dienst zijn met een zeer uitgebreid pakket aan werkzaamheden.

Lees meer...

sleufsilo

Sleufsilo's

De aanleg van sleufsilo's is bij loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV een vaste pijler binnen de bedrijfstak GWW-werken. Er zijn dan tot op heden ook een behoorlijk aantal sleufsilo's aangelegd in verschillenden uitvoeringen. Alles passend voor de situatie van de klant. 

Lees meer...

Nieuws GWW

IMG-20240626-WA0037

Uitbreiding parkeerterrein winkelcentrum Nieuwehorne

16 juli 2024

 De Samenwerking BV bezig met de uitbreiding van het parkeerterrein van het winkelcentrum te Nieuwehorne.

Lees meer...