ISO 9001logo-gmp  VCA 2-sterlogo-vkl Logo CO2 ERBO-logo-FC

Grasoogst

De grasoogst is van oudsher een onderdeel van het dienstenpakket waar De Samenwerking BV door de jaren heen veel ervaring in heeft opgedaan. Wij kunnen daarom ook alle werkzaamheden behorende tot uw complete grasoogst verzorgen: van maaien tot in de kuil.

De onderdelen die tot de grasoogst kunnen worden gerekend zijn hieronder weergegeven.

maaien

Maaien

Voor het maaien van uw gras heeft De Samenwerking BV de beschikking over een tweetal Krone Big M zelfrijdende maaimachines met ieder een werkbreedte van 9,6 meter.

Lees meer...

Schudden

Schudden

Om het gras en natuurhooi te laten drogen heeft De Samenwerking BV de beschikking over een compacte 4-elements schudder.

Lees meer...

Zwadharken

Zwadharken

Om het gras gereed te leggen voor verdere bewerking, kunnen wij u van dienst zijn met een Claas 4-elements zwadhark met middenafleg en variabele werkbreedte (12,5 meter).

Lees meer...

Grashakselen

Grashakselen

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV kan het hakselen van het gras met zelfrijdende hakselaars voor u uitvoeren. Hiervoor hebben wij de beschikking over een viertal moderne hakselploegen uitgerust met silagewagens en aanrijders op de kuil.

Lees meer...

Opraap-snijwagens Schuitemaker

Opraap-snijwagens

Voor het inkuilen van het gras met opraap-snijwagens bent u bij De Samenwerking BV aan het juiste adres. Hiervoor beschikken wij over een viertal Schuitemaker opraap-snijwagens.

Lees meer...

GPS-gewassen oogsten

Gehele Plant Silage-gewassen oogsten

Loon- en aannemersbedrijf De Samenwerking BV kan uw GPS-gewassen ( Gehele Plant Silage ) oogsten door middel van een hakselaar uitgerust met GPS-maaibord.

Lees meer...

Persen pakjes

Persen kleine pakjes

Op het gebied van het persen van kleine pakken hooi of stro, met de hogedrukpers, kunnen wij u van dienst zijn.

Lees meer...

Nieuws loonbedrijf

437959828 869422081658556 3649963422606211762 n 1

Grasoogst

13 april 2024

Afgelopen dagen ook het eerste gras en groenbemester gemaaid en in de bult gereden met de hakselaar en ladewagen. We hopen dat de weersomstandigheden ook de rest van het landwerk binnenkort gaan toelaten.

Lees meer...